Ruth Jacott Leun Op Mij : Ruth Jacott - Leun Op Mij - YouTube - Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij.

Ruth Jacott Leun Op Mij : Ruth Jacott - Leun Op Mij - YouTube - Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij.. Leun op mij — ruth jacott. Maaike schottink leun op mij. 3 мин и 49 сек. Ruth jacott midnight train live bij evers staat op. Ruth jacott het land van jou en mij.

Ruth jacott midnight train live bij evers staat op. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Dark butterflies leonard cohen happens to the heart. Chords ratings, diagrams and lyrics. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn.

Ruth Jacott - Leun op mij and Hou me vast....to Tustles ...
Ruth Jacott - Leun op mij and Hou me vast....to Tustles ... from i.ytimg.com
Dark butterflies leonard cohen happens to the heart. En als je hart gebroken is dm f. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Jacott transitioned from musical theatre to popular music in 1993. Leun op mij — ruth jacott. Ruth jacott performing leun op mij at kerstfeest op de dam. C f als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn.

Am amleun op mij, leun op mij.

F f ckijk niet terug maar kijk naar mij. Ruth jacott performing leun op mij at kerstfeest op de dam. Maaike schottink leun op mij. Am amleun op mij, leun op mij. En als je hart gebroken is dm f. C f als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn. Ruth jacott midnight train live bij evers staat op. Jacott transitioned from musical theatre to popular music in 1993. C f als je niet meer weet waarom je eigenlijk leeft. Am em fal het wachten is voorbij. Ruth jacott het land van jou en mij. View credits, reviews, tracks and shop for the 1999 cd release of leun op mij on discogs. Leun op mij — ruth jacott.

Ruth jacott het land van jou en mij. C f als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn. Lt → голландский, английский → ruth jacott → leun op mij. C f als je niet meer weet waarom je eigenlijk leeft.

Theater De Maagd - Ruth Jacott
Theater De Maagd - Ruth Jacott from www.demaagd.nl
Am em fal het wachten is voorbij. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Ruth jacott het land van jou en mij. F f ckijk niet terug maar kijk naar mij. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn. En als je hart gebroken is dm f. Dark butterflies leonard cohen happens to the heart. C c als het lijkt alsof niemand naar je kijkt c f g f ckom maar hier en leun op mij.

Als het lijkt alsof niemand naar je kijkt als je denkt dat iedereen je soms ontwijkt leun op mij als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij.

De akoestische sessie van gerard joling met als gasten. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Jacott transitioned from musical theatre to popular music in 1993. Leun op mij — ruth jacott. Am em fal het wachten is voorbij. En als je hart gebroken is leun op mij. Ruth jacott performing leun op mij at kerstfeest op de dam. C f als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn. F f ckijk niet terug maar kijk naar mij. C c als het lijkt alsof niemand naar je kijkt c f g f ckom maar hier en leun op mij. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Lt → голландский, английский → ruth jacott → leun op mij.

C f als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn. Als het lijkt alsof niemand naar je kijkt als je denkt dat iedereen je soms ontwijkt leun op mij. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. C c als de kleuren die je draagt niet van jou zijn. Am amleun op mij, leun op mij.

Ruth Jacott - Leun op mij, Kerstfeest op de Dam, Amsterdam ...
Ruth Jacott - Leun op mij, Kerstfeest op de Dam, Amsterdam ... from i.ytimg.com
Ruth jacott midnight train live bij evers staat op. C f als je niet meer weet waarom je eigenlijk leeft. En als je hart gebroken is dm f. Als de kleuren die je draagt niet van jou zijn als de dingen om je heen weer veel te grauw zijn leun op mij. Lt → голландский, английский → ruth jacott → leun op mij. Jacott transitioned from musical theatre to popular music in 1993. De akoestische sessie van gerard joling met als gasten. F f ckijk niet terug maar kijk naar mij.

Lt → голландский, английский → ruth jacott → leun op mij.

En als je hart gebroken is leun op mij. View credits, reviews, tracks and shop for the 1999 cd release of leun op mij on discogs. Maaike schottink leun op mij. Dark butterflies leonard cohen happens to the heart. Chords ratings, diagrams and lyrics. Am em fal het wachten is voorbij. De akoestische sessie van gerard joling met als gasten. 3 мин и 49 сек. Jacott transitioned from musical theatre to popular music in 1993. C f als je niet meer weet waarom je eigenlijk leeft. Ruth jacott het land van jou en mij. C c als het lijkt alsof niemand naar je kijkt c f g f ckom maar hier en leun op mij. F f ckijk niet terug maar kijk naar mij.

Ruth jacott performing leun op mij at kerstfeest op de dam ruth jacott. F f ckijk niet terug maar kijk naar mij.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook